Σε ετοιμότητα ο Δήμος Φυλής για την κακοκαιρία

0

Σε άμεση ετοιμότητα βρίσκεται, εν όψει της επιδείνωσης του καιρού, ο Δήμος Φυλής. Βασικός στόχος του Δήμου είναι να κρατήσει, σε περίπτωση χιονόπτωσης, ανοιχτό το οδικό δίκτυο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι, αλλά και τα άτομα που χρειάζονται ιατρική βοήθεια, όπως λ.χ. αυτοί που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται παραταγμένα στο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στη Λεωφόρο Φυλής, στο ύψος του Ι.Ν. Παναγίας Κανάλας, όπου βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 29-01-2024, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Μιχάλης Οικονομάκης

Το Κέντρο επισκέφθηκε, επίσης, νωρίς το βράδυ, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Λεωνίδας Μανωλάκος.
Το έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνικής Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για την Αττική τα εξής.

«Σήμερα Δευτέρα (29-01-24) σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές κυρίως στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 300-400m).

Τα φαινόμενα θα ενταθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (30-01-24) και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλότερο υψόμετρο κυρίως στις ανατολικές, βόρειες και δυτικές περιοχές. Από τη νύχτα τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν».

Ο Δήμος Φυλής συστήνει στους συνδημότες μας τη λήψη των αναγκαίων μέτρων προστασίας, όπως να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και σε περίπτωση ανάγκης να επικοινωνούν με το Δήμο Φυλής στα τηλ. 2132042700-701 ή στον πενταψήφιο αριθμό του Δήμου 15691.
Εξάλλου, κλειστά θα μείνουν, με Απόφαση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί και το Δημοτικό Ωδείο την Τρίτη 30-01-2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ