Στις 28 Νοεμβρίου τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Ε.Ε.Α.

0

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει καθιερώσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» που απονέμονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αποτελούν θεσμό και τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από τον επιχειρηματικό, επιμελητηριακό και πολιτικό κόσμο, θα πραγματοποιηθούν φέτος, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ.

Με πρώτιστο μέλημά του τη στήριξη και ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, το Ε.Ε.Α. θα βραβεύσει για ακόμη μία χρονιά μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που αντέχουν στις διαδοχικές οικονομικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα επιβραβεύσει την καινοτομία, την εξωστρεφή και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, στις οποίες μπορεί και πρέπει να στηριχθεί η οικονομία της χώρας μας, ενώ θα απονεμηθούν και ειδικά τιμητικά βραβεία που θα αφορούν στην αριστεία, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και τη συμβολή στην ενίσχυση του επιχειρείν και την ανάπτυξη της οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ