Στον Ταύρο ο Τάκης Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με αιρετούς και κατοίκους για την εγκατάσταση των Ρομά

0

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε τον Ταύρο, συγκεκριμένα τον σταθμό του Προαστιακού την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, μέλη της Δημοτικής Αρχής, Αντιδήμαρχους, Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, αλλά και κατοίκους, σχετικά με την παράνομη εγκατάσταση και δράση Ρομά στην περιοχή του Ταύρου.

Απομάκρυνση των Ρομά

Αφορμή για την επίσκεψη του Υπουργού στον Ταύρο ήταν οι επιστολές του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, προς τον Υπουργό και την Αστυνομία, στις οποίες γινόταν αναφορά για την ανάγκη ανάληψης στοχευμένης και αποτελεσματικής δράσης της Αστυνομίας για την οριστική απομάκρυνση των Ρομά από τον Ταύρο.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την συζήτηση με τη Δημοτική Αρχή και τους κατοίκους διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία θα προβεί σε άμεσες ενέργειες για την απομάκρυνση των Ρομά από το σημείο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, μετά τη συνάντηση δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, που βρέθηκε στον Ταύρο και συνομιλήσαμε για τα θέματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας που προκύπτουν από την παράνομη εγκατάσταση και δράση των Ρομά στον Ταύρο. Λάβαμε διαβεβαιώσεις για δράσεις της Αστυνομίας με στόχο την οριστική απομάκρυνση των Ρομά από την περιοχή. Από τη μεριά μας, δεν θα σταματήσουμε τις ενέργειες μέχρι η τοπική κοινωνία να απολαμβάνει απόλυτη προστασία της υγείας, της ηρεμίας και της περιουσίας της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ