Στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Νίκος Αβραμίδης

0
Το Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων Νίκος Αβραμίδης, όπου συναντήθηκε με τους νοσηλευόμενους και το προσωπικό, συζήτησε μαζί τους και προσέφερε στους εργαζόμενους πασχαλινά τσουρέκια.
Η ανάρτηση του αντιδημάρχου:
«Σε κλίμα χαράς και ζεστασιάς, επισκεφθήκαμε το Άσυλον Ανιάτων / Asylon Aniaton – Hospice for Neuro-disability στην Κυψέλη το οποίο αποτελεί «οικογένεια» για χιλιάδες άπορους ασθενείς, πάσχοντες από χρόνια νοσήματα, παρέχοντας τους φροντίδα και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Προσφέραμε πασχαλινά τσουρέκια στους εργαζόμενους ενόψει των εορτών του Πάσχα και συνομιλήσαμε με τους ενοίκους του Ιδρύματος. Στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που ανήκουν σε αυτές.
Με την Πρόεδρο του Ασύλου Ανιάτων κα. Ιωάννα Ηλιάδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Κομματά, την κα. Σοφία Αρτέμη, Διευθύντρια του Νοσηλευτηρίου, την κα. Σαμπίνα Στάικου Σερπιέρη, Προϊσταμένη τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και τον κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο Νομικό Σύμβουλο του Ασύλου Ανιάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ