Συνάντηση με αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ακινήτων: Διευκόλυνση λειτουργίας και παροχή συμβουλών από το ΕΕΑ

0

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος είχαν τη Δευτέρα 23/5/2022 συνάντηση εργασίας με τον  Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος (ΟΜΑΣΕ), κ. Κωνσταντίνο Τζάρο, και την Α’ Αντιπρόεδρο της ΟΜΑΣΕ,  κ. Άρτεμη Μαυράκη.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε τη στήριξη του Ε.Ε.Α. στον κλάδο των μεσιτών ακινήτων, παρουσιάζοντας, μαζί με τον κ. Γρέντζελο, τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν οι μεσίτες ακινήτων με σκοπό τη διευκόλυνση της λειτουργίας τους αλλά και την ψηφιακή και εν γένει αναβάθμισή τους.

Μεταξύ των υπηρεσιών του Ε.Ε.Α. είναι η δωρεάν παροχή συμβουλών από εξειδικευμένους συνεργάτες του Επιμελητηρίου για φορολογικά, ασφαλιστικά και νομικά θέματα, η δωρεάν δημιουργία e-shop και ιστοσελίδων, η υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων, η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση σε θέματα που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες του κλάδου μέσω της πλατφόρμας e-learning κ.ά.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους για την από κοινού δρομολόγηση δράσεων προς όφελος των επαγγελματιών του κλάδου, ο οποίος συνδέεται με την αγορά ακινήτων – κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ