Παρουσίαση μελέτης για την επιχειρηματικότητα: Συνεργασία ΕΕΑ με τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

0

Τα αποτελέσματα της μελέτης του ΕΕΑ για την επιχειρηματικότητα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση παρουσία του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου και του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφιας – Ν. Χαλκηδόνας, κ. Γ. Βούρου, την Τετάρτη 08/06/2022.

Η μελέτη αποτελεί μία ακόμη στοχευμένη δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο πλαίσιο των ενεργειών του για την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας στους Δήμους της Αττικής.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τις προοπτικές ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και του επιχειρείν που θα προσφέρει στην περιοχή το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, εξήρε το έργο της δημοτικής αρχής και τόνισε τα οφέλη της συνένωσης δυνάμεων και της αξιοποίησης της τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει το Ε.Ε.Α.

Πέραν των κ.κ. Χατζηθεοδοσίου και Βούρο, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ν. Γρέντζελος και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ν. Φιλαδέλφιας, κ.κ. Σ. Κοσκολέτος και Θ. Λέκκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ