Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής “ΆΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ”: Ανοιχτές οι υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες

0

Οι Αρχαιρεσίες-Εκλογές ,για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής “ΆΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ” θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του ΜΑΙΟΥ 2022, όπως είχε αποφασισθεί στην Γενική Συνέλευση της 7ης Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με το Καταστατικό του (Άρθρα 4 και 7) και τα άρθρα 69-109 ΑΚ όπως τροπ/καν με το Ν4056/2012 (ΦΕΚ 51Α),δικαίωμα Υποβολής Υποψηφιότητας και Συμμετοχής στις Αρχαιρεσίες -Εκλογές αυτού για την αναδειξη των Νέων Οργάνων του έχουν τα Τακτικά Μέλη του.

Πληροφορίες

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ δε γνωστοποιούνται τα εξής:

Οι Αρχαιρεσίες -Εκλογές, του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας Αττικής “ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ”,όπως είχε αποφασισθεί , κατά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου-Σωματείου, της 07/11/2021 για την ανάδειξη ,της σύνθεσης των Νέων Μελών των Οργάνων του , σύμφωνα με τις Καταστατικές του Διατάξεις ,το Νόμο “Περί Σωματείων” και των Άρθρων 69-109 ΑΚ ,όπως τροπ/καν με το Ν4056/2012 (ΦΕΚ 51Α).θα πραγματοποιηθούν την KYΡΙΑΚΗ, 22α ΜΑΙΟΥ 2022 ,στην αίθουσα του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ,Οδός Πατριαάρχου Ιωακείμ 4 (Έναντι ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας) , από ώρας 09,-00 π.μ. έως 15,30 μ.μ.

Επειδή, όμως και ως είθισται, δεν είναι δυνατή η ύπαρξη Απαρτίας,επί του Συνόλου των Εγγεγραμμένων και Τακτοποιημένων Ταμειακώς Μελών του Συλλόγου-Σωματείου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις Καταστατικές του Διατάξεις και των ισχυόντων Νόμων, κατά την 22/05/2022 και επειδή η συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική οι Επαναληπτικές Αρχαιρεσίες-Εκλογές ,θα πραγματοποιηθούν , μετά από επτά (7 ) ημέρες.

Απαιτούμενοι Ψήφοι : Έως 7 = ψήφοι για το Δ.Σ. ,’εως 3 = Ψήφοι για την Ε.Ε. , κα έως 5 = Ψηφοι για την ΠΣΕ.

Εφιστάται η Προσοχή όλων των Μελών, ότι κατά την διαδικασία διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών-Εκλογών θα τηρηθούν πιστά οι Οδηγίες και οι Συστάσεις του Υπουργείου Υγείας , της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ,για τον Πριριορισμό της διασποράς του κορωνοίου COVID-19 και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα Μέτρα Προστασίας όλων των συμμετεχόντων .

Οι Υποψηφιότητες, θα γίνονται είτε δια ζώσης, είτε με αποστολή στο e mail του Συλλόγου-Σωματείου.

ΔΕΚΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ έως την: Παρασκευή, 15/05/2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ