Τριήμερη Εκδρομή Των ΚΑΠΗ Πετρούπολης Σε Καστοριά, Νυμφαίο, Φλώρινα & Πρέσπες.

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3ήμερη εκδρομή των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Πετρούπολης από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου 2022, σε Καστοριά, Νυμφαίο, Φλώρινα & Πρέσπες.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα 210 περίπου μέλη των ΚΑΠΗ, συμμετείχαν ενεργά στην εκδρομή, ξεκουράστηκαν μακριά από τις συνήθειες της καθημερινότητας και απόλαυσαν με χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση κάθε δραστηριότητα.
Συγκεκριμένα, ιδιαίτερα απολαυστικό μέρος της εκδρομής ήταν η περιήγησή τους στον αρχαιολογικό Λιμναίο οικισμό του Δισπηλιού Καστοριάς.

Τα μέλη και το προσωπικό των ΚΑΠΗ συνόδεψαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κάκαλης, ο Εντεταλμένος του Δήμου Θοδωρής Λαγός, η Διευθύντρια Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Πηγή Αποστολάκη, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Πέτσας και η Κοινωνική Λειτουργός Δήμητρα Καραγιάννη.
Η Δημοτική αρχή με την ευαισθησία που τη διακρίνει για την τρίτη ηλικία, θα συνεχίσει να παρέχει τη δυνατότητα υποστήριξης σε διάφορες δραστηριότητες, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για ψυχαγωγία και ανάπαυλα από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ