Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

0

Ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Θεάτρου «πλημμύρισε» το Σάββατο 24.12 από χριστουγεννιάτικες, μελωδίες, κάλαντα και τραγούδια από μουσικούς φορείς και χορωδίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση ανήκε στον «Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων», η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά, του «Destination Piraeus» και του «Inter ACTION ART» .

Δείτε φωτογραφίες:

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συμμετείχαν:

-Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά με μαέστρο τον αρχιμουσικό κ. Σέργιο Μαγιάτη

-Η Νεανική Χορωδία Ωδείου Τερψιθέας με μαέστρο την κα Γεωργία Χατζημανωλάκη

-Η Παιδική Χορωδία Νίκαιας με μαέστρο την κα Άννα Ξανθάκη

-Ο Μουσικός Όμιλος Νίκαιας με μαέστρο την κα Όλγα Καμηλάρη

-Το Φωνητικό Σύνολο Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Ρέντη και το Φωνητικό Σύνολο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ» με μαέστρο την κα Μαρία Κάτσαρη,

-Οι Χορωδίες Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς, Παναγίας «Ρόδον το Αμάραντον» και Αγίου Νείλου με μαέστρο την κα Όλγα Καμηλάρη.

Στην Χριστουγεννιάτικη αυτή δράση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος σε δήλωσή του, τόνισε:

«Στη σημερινή εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες συμμετείχαν πάρα πολλοί φορείς από όλο τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστούμε τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, που οργάνωσε αυτή τη δράση. Τα Χριστούγεννα σημαίνουν χαρά, τραγούδια κάλαντα, αλληλεγγύη και αγάπη. Αυτό είναι το μήνυμα που δίνεται από όλους τους φορείς, που πήραν μέρος σε αυτή την εκδήλωση. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους τους Πειραιώτες, τις Πειραιώτισσες και σε όλο τον κόσμο. Το 2023 ας είναι μια χρονιά καλύτερη από το 2022».

Εορταστικές μελωδίες και κάλαντα στον Δήμο Πειραιά

Με παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα γέμισε χθες η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά και από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά και του 34ου Δημοτικού Σχολείου.

Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι κα Ασπασία Αλιγιζάκη, κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, κα Αντωνία Καρακατσάνη, κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μακρής και ο Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ