19χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της σε παραλία: Συνελήφθη 60χρονος κατάδικος

0

Ένας κρατούμενος στις φυλακές Κασσάνδρας που είχε άδεια συνελήφθη μετά την καταγγελία 19χρονης κοπέλας για βιασμό σε παραλία της Χαλκιδικής το μεσημέρι της Δευτέρας (30/05).

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα πρόκειται για έναν άντρα περίπου 60 ετών, που είναι τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας και για τον οποίο από την πρώτη στιγμή υπήρχαν υποψίες ότι ήταν αυτός που βίασε την 19χρονη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τον 60χρονο άνδρα αναγνώρισε στο αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας η ίδια η 19χρονη που έπεσε θύμα βιασμού.

Τι συνέβη

Όπως κατήγγειλε η 19χρονη ο 60χρονος την είδε σε ερημική παραλία της Χαλκιδικής να κάνει ηλιοθεραπεία μόνη της, της επιτέθηκε και την βίασε.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και με περιπολικό μετέφεραν τη 19χρονη στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ γρήγορα προχώρησαν στις έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη με τον 60χρονο συλληφθέντα να οδηγείται σήμερα (31/05) στον εισαγγελέα.

«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία» είχε δηλώσει η μητέρα της 19χρονης στην ιστοστελίδα.

Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις αρχές για την καταγγελία του βιασμού και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» ανέφερε ο πατέρας της 19χρονης.

Οι αρχές έδρασαν με γρήγορα αντανακλαστικά και επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, με τους ιατροδικαστές να βεβαιώνουν ότι έπεσε θύμα βιασμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ