Άλιμος:Η ζωή είναι ωραία – Νοέμβριος 2023

0

Το Πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου «Η ζωή είναι ωραία», είναι ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας, το οποίο μετά την εμφάνιση της Covid-19 και την πανδημία προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα και στοχεύει να γεμίζει ομορφιά με τις προτάσεις του τις ζωές των δημοτών του Αλίμου.

Ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αποτελεί την αφορμή για τις δημότισσες και τους δημότες του Αλίμου να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον…τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο!

Με αισιοδοξία και δύναμη, διανύουμε κι αυτό το Φθινόπωρο με ζωντάνια και όρεξη για ψυχαγωγία! Συνεχίζουμε μέσα από τη συμμετοχή μας σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης να στηρίζουμε τους πολιτιστικούς χώρους και τον καλλιτεχνικό κόσμο που μας υποδέχονται και αδημονούν μέσα από κάθε είδους τέχνη να δημιουργήσουμε παρέα νέες αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Η μεταφορά θα γίνεται με τα ιδιωτικά αυτοκίνητα των συμμετεχόντων.

Το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», πάντα με στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση, σας δίνει ραντεβού σε ποικίλες «πηγές» ζωής!

Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 12

Φεστιβάλ HARLEY DAVIDSON

Παραλιακός Πεζόδρομος Καλαμακίου

Με την αρωγή του Δήμου Αλίμου το Harley Davidson Club Hellas διοργανώνει για άλλη μια χρονιά  το «BIKE SHOW 2023», το μεγαλύτερο φεστιβάλ στον χώρο της HARLEY DAVIDSON!!!

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στον Παραλιακό Πεζόδρομο Καλαμακίου, μετά τις 12 το μεσημέρι, η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου την ετήσια εκδήλωση Bike Show, μία έκθεση διαφορετική με… μοτοσικλέτες Harley Davidson!!!

Στην εκδήλωση πανέμορφες απαστράπτουσες μηχανές Harley Davidson θα διαγωνισθούν ενώπιον κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη των τριών πρώτων μηχανών ανά κατηγορία, καθώς και για την καλύτερη μηχανή της εκδήλωσης. Θα βραβευθεί επίσης και η καλύτερη Harley Davidson με ψήφο κοινού. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Στον χώρο της εκδήλωσης ξεχωριστά περίπτερα θα περιμένουν τους λάτρεις των HARLEY: Harley Davidson Customizing, Shows, Happenings, Tattoos και Έκθεση Κλασικών Μοτοσικλετών !!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στις 21:00

Stand up Κωμωδία

«ΟΚ Boomer»

Θέατρο Μικρό Παλλάς

Ο Θοδωρής κι η Φαίδρα αγαπιούνται! Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν κιόλας… Δεν συμφωνούν… Σχεδόν σε τίποτα.. Απορίας άξιο που αγαπιούνται κιόλας. Μιλούν για τον εαυτό τους. Τον πραγματικό εαυτό τους. Αυτό είναι αλήθεια, όχι μυθοπλασία! Ένα ξεκατινιάρικο ξεμπρόστιασμα που, αν δεν γίνει, δεν κόβεις εισιτήρια. Τους παρακολουθεί ο Αλκιβιάδης σαν την κουτσομπόλα και παίζει όλα τα μουσικά όργανα που έχουν ανακαλυφτεί, ζωντανά, μόνος του!!! Σαν συμφωνική ορχήστρα. Καλά θα πάει αυτό….

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Φαίδρα Δρούκα

Μουσικός: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Διάρκεια: 80 λεπτά

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 18:00

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, στις 21:00

Μουσική Βραδιά

«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ»

Η Ζωή Παπαδοπούλου στα τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου

Θέατρο Αθηνά

Ένα πρόγραμμα με τη σφραγίδα της τραγουδοποιού Χαρούλας Αλεξίου. Τραγούδια της που έχουμε συνδέσει με τη ζωή μας, τις χαρές, τους αποχωρισμούς, τις νύχτες με Πανσέληνο, γεμάτα συναίσθημα, αμεσότητα, ενέργεια και δύναμη. Τραγούδια που δημιουργήθηκαν από βαθιά εσωτερική ανάγκη κι έγιναν ο διαχρονικός μας καθρέφτης: «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» «Μινοράκι», «Πανσέληνος», «Για ένα τανγκό», «Ζήτα μου ό,τι θες», «Οι φίλοι μου χαράματα» και πολλά άλλα.

Τη Ζωή Παπαδοπούλου, από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, σύστησε  στο ευρύ κοινό η Χάρις Αλεξίου με το τραγούδι «Αχ και να σ’ είχα εδώ». Κι όπως λέει η Ζωή Παπαδοπούλου: «Η Χαρούλα γι’ ακόμη μία φορά ανοίγει την αγκαλιά της και μου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψω με τα τραγούδια της. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω, η Χαρούλα, τα τραγούδια της, είναι όλη μου η ζωή, είναι ζωή όλων μας…».

Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ

Διάρκεια: 90 λεπτά

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 18:00

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ