Expo Dubai 2020: «Ανοίγει ο δρόμος» για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

0

Στη διεθνούς εμβέλειας έκθεση που φιλοξενείται στην καρδιά του Ντουμπάι «Expo Dubai 2020», είχε την τιμή να παρευρεθεί ως Ομιλήτρια η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., κα. Αποστολίνα Τσαλταμπάση.

Όπως τόνισε η κα Τσαλταμπάση «Η παρουσία του Σ.Ε.Γ.Ε. στην Expo Dubai 2020, δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, αλλά αποδεικνύει, πως η έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη που παρέχει προς τα μέλη του και τις γυναίκες που επιθυμούν να επιτύχουν περισσότερα στο χώρο του Επιχειρείν, λαμβάνει αναγνώριση, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο». 

Εκδήλωση

Στο πλαίσιο της έκθεσης η κα Τσαλταμπάση συμμετείχε ως επίσημη ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Πρεσβεία και το Enterprise Greece στο Αμφιθέατρο του ελληνικού περιπτέρου της Expo Dubai 2020, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022. Στην εκδήλωση με θέμα: «Women Empowerment and Leadership – Challenges and Aspirations», συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο, ανταλλάσσοντας απόψεις γύρω από την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών και τη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, αλλά και τις προκλήσεις και φιλοδοξίες που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα επιχειρηματία.

 Γυναίκες αρχηγοί

H Πρόεδρος του ΣΕΓΕ τοποθετήθηκε πάνω στη θεματική «Leadership in Business and Public Service – Insightful stories from a Woman’s point of view», παρουσιάζοντας τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, προκειμένου να προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να ενισχύσει την ομαλότερη ένταξη των γυναικών στον κόσμο του επιχειρείν. «Η αναγνώριση της συνεισφοράς των γυναικών στην παγκόσμια οικονομία και η ανάγκη απόκτησης ίσων ευκαιριών σε κάθε τομέα της ζωής τους αποτελεί προτεραιότητα για το Σύνδεσμο, αλλά και για εμένα προσωπικά» ακούστηκε στην ομιλία της.

Πληθώρα επισκεπτών

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί, πως παρόλες τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας, η φετινή έκθεση Expo Dubai 2020, η οποία ρίχνει αυλαία σε λίγες ημέρες, θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες παγκοσμίως και έχει ήδη προσελκύσει πληθώρα επισκεπτών από περισσότερες από 190 χώρες, οι οποίες εκπροσωπούνται επίσημα στην έκθεση.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., νιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη συμμετοχή του στη φετινή Expo Dubai 2020 και την ευκαιρία προβολής της δράσης του σε μία άκρως αναπτυσσομενη και ανταγωνιστική αγορά, αυτή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ