Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Μήνυμα στήριξης του Γ. Παπαδημητρίου στους διαγωνιζόμενους των Πανελληνίων

0

Το δικό του μήνυμα στήριξης έστειλε σε όλους τους μαθητές που διαγωνίζονται στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις ο Γιώργος Παπαδημητρίου, υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

«Τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος προσπάθειας»

«Βρίσκεστε στην πιο όμορφη, γόνιμη και δημιουργική περίοδο της ζωής σας. Με την ολοκλήρωση της φοίτησής σας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ανοίγει ένας νέος κύκλος προσπάθειας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, επαγγελματικά και προσωπικά, είτε μέσα από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, είτε μέσα από διαφορετικές επιλογές και τρόπους αυτοπραγμάτωσης. Όποια κι αν είναι η απόφασή σας είναι αξιοσέβαστη, ξεχωριστή και μοναδική και σας εύχομαι, ολόψυχα, καλή επιτυχία.

Να είστε ευτυχισμένοι/ες στη ζωή σας διανύοντας το δρόμο που επιλέξατε, να αποκομίσετε ωραίες εμπειρίες, γνώσεις και ανθρώπινες σχέσεις, και να προσπαθείτε με δύναμη ψυχής και πίστη στον εαυτό σας να υλοποιείτε τους στόχους της ζωής σας, συμβάλλοντας με την ορμή και την οπτική της νιότης σας στην ανάπτυξη της παιδείας, των επιστημών και των τεχνών. Είμαι σίγουρος ότι με την ευγένεια της ψυχής σας και τις δημιουργικές ιδέες σας θα συμβάλετε περισσότερο από εμάς στη δημιουργία ειρηνικών κοινωνιών με δημοκρατία, ισότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο περιβάλλον, κοινωνιών με λιγότερη βία και αυθαιρεσία και περισσότερο φως και αισιοδοξία».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ