«Δημήτρης Σεϊτανίδης» η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας

0

Σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας της Αίθουσας Δ.Σ Νίκαιας σε «Δημήτρης Σεϊτανίδης», τη Δευτέρα 22 Απριλίου, λίγο πριν από την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου .

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο αείμνηστος Δημήτρης και για τους φίλους Μίμης Σεϊτανίδης, αφιέρωσε τη ζωή του αγωνιζόμενος για το καλό της πόλης μας. Η συνεισφορά του στο δημοτικό συμβούλιο επί σειρά ετών υπήρξε πολύτιμη και εύχομαι η μνήμη του να είναι πηγή δύναμης, αγάπης και προσφοράς στην τοπική κοινωνία μας. Από το 2003 υπήρχε η απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για ονοματοδοσία της αίθουσας και είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να την υλοποιήσουμε με σεβασμό προς τη μνήμη του».

Στη ζωή και το έργο του Δημήτρη Σεϊτανίδη που υπήρξε μέλος του ΚΚΕ και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρθηκε ο Στέλιος Μπενετάτος Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Νίκαιας. Στο τέλος της τελετής, ο Δήμαρχος της πόλης χάρισε στον Ανδρέα Σεϊτανίδη, γιο του Δημήτρη Σεϊτανίδη και σε μέλη της οικογένειάς του, το ιστορικό λεύκωμα «ΝΙΚΑΙΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ. ΡΕΝΤΗ, Οδοιπορικό στη μνήμη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ