Νίκαια: Συνάντηση εργασίας με τον Ταξίαρχο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά

0

Με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας της πόλης, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο κ. Αριστείδη Λυμπεράτο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην προστασία των δημοτών και των επιχειρήσεων. Και οι δυο εξέφρασαν τη δέσμευσή τους για συνεχή και ενεργή συνεργασία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διοικητής Α.Τ Νίκαιας κ. Βασίλης Γκόνος και ο Διοικητής Α.Τ. Ρέντη κ. Αργύρης Βασιλόπουλος.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης υπογραμμίζει:

«Σε μια περίοδο που η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας, ήταν επιτακτική ανάγκη να συναντηθώ με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο κ. Αριστείδη Λυμπεράτο προκειμένου να συζητήσουμε τρόπους βελτίωσης της συνεργασίας μας. Συζητήσαμε θέματα παραβατικότητας καθώς και ζητήματα διασφάλισης προστασίας των εμπορικών επιχειρήσεων και των σχολικών μονάδων στην περιοχή μας και από κοινού συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε στην εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων για την πρόληψη της εγκληματικότητας και την αποτροπή προβλημάτων».

Ο Ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά κ. Αριστείδης Λυμπεράτος επισημαίνει:

«Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά δια μέσου των υφισταμένων στο Δήμο σας Αστυνομικών Τμημάτων της, επιζητά την αγαστή συνεργασία μας σε όλους τους τομείς που αναλυτικά συζητήσαμε, παρόντων και των Διοικητών των προαναφερομένων Υπηρεσιών, προκειμένου με ουσιαστικό αλλά και ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο να επιχειρήσουμε έναν σχεδιασμό δράσεων, στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων μας, έτσι ώστε με την υλοποίηση τους να διασφαλίσουμε την αποστολή μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ