Εκδήλωση με το ξεχωριστό χρώμα της Κρήτης: Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας τίμησε τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

0

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή και φιλόξενη βραδιά, με το ξεχωριστό χρώμα της Κρήτης, η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” τίμησε τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες και το έργο της.

Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Παντελή Πρεντάκης, ευχαριστώντας με θερμά λόγια για την αλληλεγγύη και τη στήριξη. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο χορού, που διοργανώθηκε στο Κρητικό Κέντρο “Ομαλός”, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022.

Τιμητική πλακέτα

Παραλαμβάνοντας την πλακέτα ο κ. Χατζηθεοδοσίου ευχαρίστησε την Ένωση και τον Πρόεδρό της για την τιμή. Εξέφρασε μάλιστα τις ευχαριστίες του με έναν κρητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μία μαντινάδα: «Για την τιμή ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου. Και ότι ποθείτε κι αγαπάτε, είναι ευχή δικιά μου».

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στάθηκε στην ποντιακή καταγωγή του, τονίζοντας ότι Πόντιοι και Κρήτες είχαν εξαιρετικές σχέσεις και ότι τους ενώνει η περηφάνια για τον τόπο τους και το μαχητικό τους πνεύμα. Διατύπωσε ακόμη την απεριόριστη εκτίμησή του για το έργο της Ένωσης, με 63 χρόνια ιστορίας και σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά και όχι μόνο δρώμενα, αλλά και την αγάπη του για την γειτονιά που μεγάλωσε. Και ως Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., όπως ανέφερε, στηρίζει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αγίας Βαρβάρας, θυμίζοντας ότι το Επιμελητήριο συνεργάζεται με τον Δήμο για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στην περιοχή. “Θα είμαι δίπλα σας και αυτό αποτελεί δέσμευση”, τόνισε.

Στη βραδιά παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικής κοινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ