Το Ε.Ε.Α. στο πλευρό των κρεοπωλών: Ημερίδα με χρήσιμες πληροφορίες

0

Τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στους επαγγελματίες του κλάδου των κρεοπωλών υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, κατά τον χαιρετισμό του στην ημερίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου στο αμφιθέατρο του ΟΚΑΑ, υπό την αιγίδα και του Ε.Ε.Α.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου συνεχάρη την Ένωση  που σε αυτές τις δύσκολες εποχές παραμένει ζωντανή και πολυπληθής και τόνισε ότι το Ε.Ε.Α. είναι στο πλευρό της και στηρίζει κάθε ενέργειά της. 

Η ημερίδα

Παρουσίασε παράλληλα τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Ε.Ε.Α., μεταξύ των οποίων η δωρεάν δημιουργία eshop και site, καθώς και η εκπαίδευση για τη χρήση τους, η δυνατότητα διενέργεια σεμιναρίων για τον κλάδο, η δωρεάν παροχή συμβουλών από εξειδικευμένους συνεργάτες του Επιμελητηρίου σε φορολογικά, ασφαλιστικά, νομικά και εργατικά ζητήματα.

Η ημερίδα άνοιξε με ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της Ένωσης Θοδωρή Ρούσσο και χαιρετισμούς από τους καλεσμένους:

Τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ, Απόστολο Αποστολάκο

Τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου

Τον εντεταλμένο σύμβουλο Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής, Σταύρο Βοϊδονικόλα.

Κεντρικός εισηγητής ο ιδρυτής της πρώτης ιδιωτικής σχολής κρέατος Meat Pro, Στέλιος Μαστοράκος, ο οποίος με την ιδιότητα του έμπειρου μάγειρα και εκπαιδευτή έδωσε μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Ταυτόχρονα ο εκπαιδευτής της Meat Pro Νίκος Χριστάκης και ο κρεοπώλης Μιχάλης Τικέλλης έκαναν επίδειξη κοπών και παρασκευασμάτων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. Νίκος Γρέντζελος, από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής «Αγ. Γεώργιος» ο Γιάννης Κοντογιάννης και η Μάγδα Κοντογιάννη, ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΣΕΒΕΚ Γιώργος Οικονόμου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά Γιώργος Ψαρρός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ