Επανεκλογή Μαλακατέ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: Με ποσοστό 88% παραμένει στην προεδρία

0

Με το εντυπωσιακό ποσοστό 88% επί των έγκυρων ψηφοδελτίων, ο Παναγιώτης Μαλακατές επανεξελέγη στην προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (5/6) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και για την επόμενη τριετία ο Αθλητικός Όμιλος θα πορευτεί με το δικό του σχήμα, μετά τα αποτελέσματα.

Ο κ. Μαλακατές, που είχε εκλεγεί πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και το 2020, συγκέντρωσε 792 ψήφους απ’ τις 950 έγκυρες, ενώ θεαματικό ποσοστό πήρε κι ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Δημήτρης Βρανόπουλος, ο οποίος στο ψηφοδέλτιο των μελών συγκέντρωσε 774 ψήφους. Ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του Α.Ο. Θεόδωρος Συνοδινός πήρε 44 ψήφους, ενώ η συμμετοχή στις εκλογές ήταν τετραπλάσια σε σχέση με το 2020.

Η ανακοίνωση

Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών και τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων τους από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές στην πρώτη επίσημη τοποθέτησή του μέσω ανάρτησης σε λογαριασμό του στα social media τόνισε:

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Παναθηναϊκού μας για την πρωτοφανή συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού μας είτε με φυσική παρουσία που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο είτε με επιστολική ψηφο. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη στο προσωπο μου και την επανεκλογή μου. Η τιμή και η ευθύνη είναι τεράστια και μαζί με το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη τριετία που καθήκον μας και υποχρέωση μας είναι να κάνουμε ακόμα πιο ισχυρό και ανταγωνιστικό τον Παναθηναικό μας σε όλους τους τομείς».

Στο νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα υπάρχει κι έντονη γυναικεία εκπροσώπηση, καθώς η κυρία Ελένη Κατσούλη πήρε 325 ψήφους και η κυρία Κυριακή Γαλάνη 313, ενώ στο εννιαμελές διοικητικό συμβούλιο θα έχει θέση και ο πρωταθλητής σκοποβολής του συλλόγου, Νίκος Κοκκινάκης, ο οποίος επικράτησε του Σταύρου Παναγιωτόπουλου (245 ψήφοι, έναντι 220).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ