Ζωγράφου: Παραδόθηκε στους δημότες η ανακαινισμένη παιδική χαρά στον Άγιο Γεράσιμο

0

Την παιδική χαρά στην πλατεία Αγίου Γερασίμου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 14/11/2022 ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμο Μπουλούκο καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανακατασκευή και αναβάθμιση του συγκεκριμένου χώρου ώστε να υποδεχθεί ξανά με ασφάλεια τους μικρούς φίλους της πόλης μας.

Στον εν λόγω παιδότοπο επανασχεδιάστηκαν και αντικαταστάθηκαν ο εξοπλισμός και τα δάπεδα προκειμένου να ενσωματωθούν οι απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και να εξασφαλιστεί η απαραίτητη πιστοποίηση. Επίσης, η ανακαινισμένη παιδική χαρά ανταποκρίνεται πλήρως στις προϋποθέσεις για ΑμεΑ ή για άτομα με κινητικά προβλήματα.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί παραδώσαμε μία σύγχρονων προδιαγραφών παιδική χαρά, έτοιμη προς χρήση και αρμονική συνύπαρξη όλων των παιδιών, ανεξαιρέτως. Στόχος του Δήμου Ζωγράφου είναι οι παιδικές χαρές στην πόλη μας να είναι όλες ασφαλείς και πιστοποιημένες . Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα, ο χώρος θα γεμίσει από παιδικές φωνές και χαμόγελα. Αυτό αποτελεί και την «επιβράβευση» μας.», δήλωσε ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας.

Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τον ΟΑΕΔ.

Όλοι οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και παίρνουν το επίδομα ανεργίας δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων. Ωστόσο το ύψος του δώρου Χριστουγέννων και αν θα τους καταβληθεί ολόκληρο δηλαδή 438 ευρώ εξαρτάται από το πόσο διάστημα ήταν άνεργοι μέσα στο τρέχον έτος.

Ειδικότερα, το ποσό του δώρου Χριστουγέννων που θα πάρουν ισούται με ένα ολόκληρο επίδομα ανεργίας, εφόσον λάμβαναν το επίδομα από την 1η Μαΐου έως τις 31 Δεκεμβρίου,δηλαδή 438 ευρώ.

Στην περίπτωση που έπαιρναν για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω, δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.
Σήμερα το ημερήσιο επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται στα 17,52 ευρώ και το μηνιαίο στα 438 ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ