Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασε ο Δήμος Ζωγράφου

0

Την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας γιόρτασε ο Δήμος Ζωγράφου, παρουσία του Δημάρχου της πόλης, Βασίλη Θώδα. Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση διοργάνωσε ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης και στην οποία συμμετείχαν τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ αλλά και συνδημότες μας που ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Θώδας ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή είναι και παραμένει δίπλα, με απεριόριστο σεβασμό και αγάπη, στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας. «Ως Δήμος Ζωγράφου είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας, παρέχοντας οποιαδήποτε βοήθεια ώστε να βρίσκετε λύση σε ζητήματα της καθημερινότητας. Μέσω των ΚΑΠΗ, των ΚΗΦΗ, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και μέσω της υπηρεσίας «Είμαστε δίπλα σου» προφέρουμε υποστήριξη, συμπαράσταση και συντροφιά σε όσους έχουν ανάγκη, για να μη νιώθουν μόνοι και αποκλεισμένοι. Υποχρέωση όλων μας είναι να μην αισθανθείτε ποτέ ότι σας παραμελούμε γιατί είστε αναπόσπαστο και ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά Δήμαρχος Ζωγράφου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ