Στο πλευρό του Δήμου Πεντέλης όλος ο Βόρειος Τομέας: Μεγάλη συμβολή των γύρω περιοχών στην αντιμετώπιση της φωτιάς

0

Τη στήριξή τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Δήμου Πεντέλη δείχνουν έμπρακτα δήμοι του Βόρειου Τομέα συνδράμωντας με ό,τι μέσα διαθέτουν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου και εξαπλώθηκε με ανοιχτές εστίες τουλάχιστον σε τέσσερα σημεία.

Ο Δήμος Αμαρουσίου αναφέρει ότι “από την πρώτη στιγμή συνδράμει το έργο της Πυροσβεστικής στη μεγάλη πυρκαγιά της Πεντέλης. Παράλληλα σε επιφυλακή και συνεχείς περιπολίες βρίσκονται οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας και εθελοντές του Δήμου λόγω των έκτακτων συνθηκών. Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου συντονίζει τις ενέργειες.”

Στο πύρινο μέτωπο της Πεντέλης έσπευσε άμεσα η Πολιτική Προστασία με το “Βριλήσσια 4”. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις και εθελοντικά κλιμάκια της Π.Π. του Δήμου Βριλησσίων.

Χώροι για πυρόπληκτους και μέσα κατάσβεσης

Ακόμη, ο Δήμος Βριλησσιων διέθεσε την αίθουσα του πολυχώρου στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης για όσους από τους πολίτες εκκένωσαν τις οικίες τους λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς. Σε επιφυλακή βρίσκονται οι κοινωνικές δομές και οι υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων, προκειμένου να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Τέλος, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ενημερώνει πως: “Από την πρώτη στιγμή της φωτιάς κλιμάκιο του δήμου μας αποτελούμενο από μέλη της Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού, τον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτικής προστασίας Χρήστο Πετράκη και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης Χολαργού Βασίλη Σιαμάνη, συμμετέχει στον αγώνα που δίνεται για την κατάσβεσή της.

Ας ευχηθούμε να μην κινδυνέψει κανένας συνάνθρωπός μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ