Τέξας: Σοκάρει η επίθεση στο δημοτικό σχολείο – Οι Αρχές ψάχνουν τα κίνητρα του δράστη – Σκότωσε 19 παιδιά και 2 δασκάλους

0

Συγκλονισμένοι οι αμερικάνοι παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στο Τέξας, με τη δεύτερη χειρότερη επίθεση σε σχολείο στην ιστορία της χώρας, με έναν 18χρονο να εισβάλει σε σχολείο και να δολοφονεί 19 μαθητές και δύο δασκάλους.

Ένας 18χρονος ένοπλος «μπούκαρε» σε δημοτικό σχολείο του Τέξας την Τρίτη και σκότωσε 19 παιδιά, καθώς πήγαινα μανιασμένος από τάξη σε τάξη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν αξιωματούχοι για το πιο φονικό μακελειό της τελευταίας δεκαετίας σε σχολείο των ΗΠΑ.

 Ο 18χρονος μακελάρης

Ο Σαλβαδόρ Ράμος, όπως είναι το όνομα του δράστη, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από πράκτορα της Συνοριακής Περιπολίας που έτρεξε στο σχολείο με μία ομάδα τακτικής υποστήριξης και τον σκότωσε ενώ εκείνος ήταν κλεισμένος μέσα και αντάλλασε πυρά με αστυνομικούς.

Πριν μπει στο σχολείο και ανοίξει πυρ πυροβόλησε τη γιαγιά του κατά τη διάρκεια ενός καυγά, δήλωσε ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ. Η γιαγιά μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες δίνει μάχη για τη ζωή της.

Τον πείραζαν για τα ρούχα του και την οικονομική του κατάσταση

Ο Ράμος, ο οποίος γεννήθηκε στη Βόρεια Ντακότα αλλά ζούσε στην κοινότητα Ουβάλντε, ήταν μαθητής στο Λύκειο της κοινότητας. Ένας από τους φίλους του στο γυμνάσιο είπε ότι τον κορόϊδευαν για τα ρούχα του και την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του. Εργαζόταν στα Wendy’s, όπου το προσωπικό κάνει λόγο για έναν ήσυχο νεαρό.

 Τα μηνύματα σε κοπέλα

Πριν απο το μακελειό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα όπλα του στο Instagram και νωρίτερα είχε στείλει μήνυμα σε μια κοπέλα από το Λος Άντζελες που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο, υπονοώντας ότι σχεδίαζε επίθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ