Christmas Kids Festival 2023 στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

0

Εκατοντάδες χαρούμενες φατσούλες γέμισαν την Πολιτιστική Αίθουσα στο Ελληνικό, «Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ», το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Christmas Kids Festival του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δρώμενα, παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις.

Το φετινό Christmas Kids Festival υποδέχτηκε στην παραμυθοχώρα των Χριστουγέννων τη Χιονάτη και τους 7 νάνους, όπου οι μικροί μας φίλοι με διαδραστικό τρόπο εμπλέκονται στη μαγεία του παραμυθιού και δημιουργούν εικόνες που διεγείρουν τη φαντασία τους και οδηγούνται σε ονειρικούς κόσμους όπου όλα μπορεί να συμβούν.

Τα παιδιά περιπλανήθηκαν παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες στο εργαστήρι των νάνων, στην κουζίνα της Χιονάτης, στη σάλα του παλατιού και ταξίδεψαν στα άστρα, με τελικό προορισμό το σπίτι του Αη Βασίλη.

Στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης οι γιορτές έχουν επίκεντρο τα παιδιά στα οποία αξίζει κάθε χαρά, ξεγνοιασιά, στοργή και αγάπη. Με πολύ μεράκι, ετοιμάσαμε ένα μοναδικό διήμερο που χάρισε στιγμές ανεμελιάς μέσα από τη δημιουργία και το παιχνίδι και βοήθησε τα παιδιά να μάθουν και να διασκεδάσουν σε έναν χώρο πανέμορφο, που για πρώτη φορά έχει το Ελληνικό», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ