Καλλιθέα: Πώς έγινε η τραγωδία με την 12χρονη που την χτύπησε αυτοκίνητο

0

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το 12χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε θανάσιμα στην Καλλιθέα από διερχόμενο αυτοκίνητο προσπαθούσε να διασχίσει τη διάβαση να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Το 12χρονο κορίτσι υπέκυψε στα τραύματά του αφού παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης στην περιοχή της Καλλιθέας. Το σώμα του παιδιού εκσφενδονίστηκε για αρκετά μέτρα.

Ο οδηγός συνελήφθη από την τροχαία Καλλιθέας, που διενεργεί την έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, και υπεβλήθη σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη μετά το χτύπημα, που συνέβη γύρω στις 3 το μεσημέρι, μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών τελικά δεν τα κατάφερε.

To 12χρονο κορίτσι φέρεται να προσπάθησε να περάσει απέναντι το δρόμο μέσω διάβασης, αλλά το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν επί της λεωφόρου Θησέως στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές την παρέσυρε.

Μάρτυρες από το σημείο ανέφεραν ότι μαζί με το κορίτσι βρισκόταν και μία άλλη γυναίκα στο ίδιο σημείο.

Το αυτοκίνητο προσπαθώντας να αποφύγει το κορίτσι έπεσε στην πόρτα του κτιρίου του Οίκου Τυφλών και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ